Manifestacija Plavi dani

Sa velikim zadovoljstvom, Udruženje za pomoć osobama sa autizmom “Bazi Mili” vas poziva na prvu manifestaciju “Plavi dani” koji će biti održana od 01-07.aprila 2023 godine.

Naše udruženje aktivno radi na stvaranju sigurnog i ohrabrujućeg okruženja za osobe sa invaliditetom kao i za njihove porodice. Ove godine smo odlučili da organizujemo prvu u nizu manifestacija kojom želimo da obeležimo Svetski dan osoba sa autizmom. U okviru manifestacije organizovali smo stručni seminar, interaktivnu tribinu sa našim eminentnim stručnjakom iz oblasti defektologije kao i priredbu i izlozbu na otvorenom.

Manifestaciju smo organizovali u želji da pomognemo stvaranju inkluzivnog društva koje će osobama sa autizmom omogućiti dostojastven život. Učešće naših sugradjana nam je od izuzetne važnosti i jako smo srećni što će se Plavim danima pridružiti i škole,vrtić,kulturni centar,muzicka skola,specijalne skole kao i mnogi drugi iz Lajkovca i okoline.

Pozivamo i vas da nam se prikljucite!

 Manifesticija je podržana od strane Ministarstva za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja, Odseka za zaštitu osoba sa invaliditetom pomenutog ministarstva kao i Republičkog udruženja za pomoć osobama sa autizmom “Autizam Srbija”.

Detaljnu agendu kao i poziv za učešće mozete pogledati ovde:

Pogledajte slike sa manifestacije “Plavi dani”

Likovna radionica
Muzički program
Seminar i Tribina

Zbog ograničenog broja mesta, molimo da vaše prijave pošaljete najkasnije do
30. marta 2023 na email adresu:
udruzenjebazimili@gmail.com