Inkluzivni centar „Podrška detetu i porodici“

Udruženje BaziMili Lajkovac pokreće inkluzivni centar „Podrška detetu i porodici“ u okviru programa koji podržava švajcarska agencija za razvoj i saradnju SDC, a sprovode HELVETAS Swiss Intercooperation i Građanske inicijative. U okviru inkluzivnog centra deci će biti omogućen: svakodnevan boravak u prostorijama udruženja uz različite slobodne aktivnosti, individualni tretmani sa logopedom, inkluzivne radionice.

Nakon puno uložene ljubavi rada i posvećenosti, napokon smo stigli do trenutka kada možemo da Vas obavestimo da počinje sa radom naš inkluzivni kutak! Pozivamo Vas da postanete deo naše priče, da zajedno stvorimo malu oazu koja će biti mesto rada, susreta, rasta i razvoja za svu našu decu!

U inkluzivnom centru će biti:

–              SVAKODNEVNI BORAVAK – decu će čuvati, maziti i paziti Aleksandra Negić, socijalni radnik.

–              INDIVIDUALNI TRETMAN – prilagođen potrebama deteta. Sa decom će savladavati prepreke i usvajati nove veštine Ana Mikić, defektolog/logopedž

–              EDUKATIVNO KREATIVNE RADIONICE – inkluzivnog karaktera usmerene osamostavljivanje i otkrivanje potencijala svakog deteta, održavaće se jednom mesečno

Za roditelje otvaramo mogućnost da se povežemo, podržimo, rasteretimo…

Dođite da zajedno ispunimo toplinom i smehom jednolične „KOVID dane“!

Dobrodošli ste!

Projekat je dobio podršku vlade švajcarske, Agencija za razvoj i saradnju SDC, Aimplemetacioni partneri su „Zajedno za aktivno građansko društvo-AKT“, HELVETAS Swiss Intercorporation i Građanske inicijative iz Beograda. Ideja je nastala kao odgovor na situaciju prouzrokovanu KOVID-om 19, a cilj je da se prvenstveno pomogne deci sa smetnjama u razvoju i njihovim porodicama, kao i svoj ostaloj deci i porodicama koji su se našli u izazovnim situacijama usled pandemije.