Godišnja nagrada | Pokretači promena 2021 | Udruženje “Bazi Mili”

Dragi prijatelji, kolege,podržavaoci…

Želimo da podelimo sa vama jednu lepu vest!
???????????????

Sa velikim zadovoljstvom Vas obaveštavamo da je inicijativa našeg udruženja prepoznata i odabrana kao jedna od 5 najznačajnih inicijativa koje će poneti titulu Pokretača promena u 2021. godini!

Godisnja konferencija na kojoj će biti uručena priznanja održaće se u Beogradu, u sredu, 08.12.2021 god u 11h i moći će da se prati i online! ?

Zalaganjem, upornošću i trudom udruženje Bazi Mili je napravilo veliki pomak “na nivou” Lajkovca .
Možda je to mali pomak “na nivou” cele Srbije , ali složićete se, da je svaki pomak ka boljem položaju dece sa smetnjama u razvoju i njihovih porodica značajan za sve nas!

Zato bih volela da što više nasih prijatelja, kolega i podržavaoca, kao i roditelja dece sa smetnjama u razvoju budu sa nama (online) u sredu, kako bi SVI ZAJEDNO primili ovo priznanje ❣


Link za praćenje konferencije:

???????????

???????????? 

Godišnja nagrada za Pokretače promena dodeljuje se u okviru projekta „Aktivni građani – bolje društvo: zagovaranjem ka saradnji i demokratskom razvoju” koji Beogradska otvorena škola (BOŠ) realizuje u saradnji sa Fondacijom BFPE za odgovorno društvo (BFPE) i Balkanskom istraživačkom mrežom (BIRN) Srbija. Projekat traje od novembra 2018. do maja 2023. godine i izvodi se uz podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).