O nama

OVO SMO MI

Udruženje BaziMili Lajkovac, za nešto više od godinu dana postojanja ostvarilo je vidne rezultate. Naši korisnici su osobe sa invaliditetom, tačnije deca i mladi sa teskoćama u razvoju i njihove porodice. Udruženje je osnovano u septembru 2019 god. Naš cilj je da utičemo na poboljšanje kvaliteta i uslova života dece sa teškoćama u razvoju i njihovih porodica u lokalnoj zajednici. Razvijamo inkluzivni pristup u svom radu i trudimo se da što više uključimo civilno društvo u aktivnosti koje organizujemo.

Milica Nikolić

Osnivač i predsednik

milica@bazimili.org.rs

Žaklina Molerović

Uprani odbor

zaklina@bazimili.org.rs

Nena Aleksandrić

Kordinator za volontere

nena@bazimili.org.rs

Ana Mikić

Stručni saradnik

aleksandra@bazimili.org.rs

Mi smo udruženje roditelja

Kao udruženje za pomoć osobama sa autizmom koga čine roditelji dece sa teškoćama u razvoju, želimo da utičemo na poboljšanje kvaliteta i uslova života dece sa teškoćama u razvoju i njihovih porodica u lokanoj zajednici.

.

Borimo se punim srcem

Uspostavili smo saradnju sa brojnim udruženjima koja se bave temama koje su bliske našoj. Inicirali smo upućivanje molbe/otvorenog pisma nadležnim institucijama koja se tiče problema dece i mladih sa teškoćama u razvoju i njihovih porodica u vreme pandemije KOVID 19. Uspeli smo da animiramo više od 20 udruženja iz različitih krajeva Srbije , da zajedno sa nama upute Molbu, što je rezultiralo Dopunom uredbe o merama za vreme vanrednog stanja koji je donela Vlada Republike Srbije, objavljeno u Službenom Glasniku , a tiče se zabrane kretanja za osobe sa autizmom. To je takođe doprinelo većem kredibilitetu našeg udruženja u LZ i poverenju građana u ideje za koje se zalažemo.

Postani volonter/ka

Pridruži nam se za bolji život i divnu budućnost